• Glutenvrij, lactosevrij en nootvrije Taarten

Een taart maken is een leuke klus, maar als deze dan ook nog glutenvrij moet zijn vergt dat wel wat voorbereidingen. Gelukkig weet ik door de Coeliakie (glutenallergie) van mijn dochter Noa waar ik allemaal rekening mee moet houden. Alle ingrediënten die ik gebruik zijn gluten en evt lactose vrij. De werkomgeving wordt extra gepoetst en ik gebruik alleen nieuw geopend fondant en cakemix zodat kruisbesmetting niet mogelijk is daarnaast heb ik een aparte oven voor alleen glutenvrije taarten. Ik begrijp hoe belangrijk hygiëne is en ik maak deze taarten dan ook met heel veel zorg en heel veel liefde. En omdat ik uit ervaring weet dat glutenvrij eten en leven vaak al duur genoeg is, reken ik voor een glutenvije taart de zelfde prijs als voor een normale taart.

Ook bij een glutenvrije taart zijn er verschillende smaken cake en vulling mogelijk. Denk hierbij aan vanille cake, chocolade of red velvet cake. Vulling bestaat vaak uit jam, banketbakkersroom, slagroom al dan niet met verse vruchten of een bavarois. Zie pagina vulling voor alle mogelijkheden. Helaas is er voor een lactose en noot-vrije taarten wat minder keus, maar ook dan is er nog een hoop mogelijk.

Voor meer informatie neem gerust contact met mij op

©2018 Penny Kieft,  Nieuw Vennep, 0639784455 Kvk 73824704 Btw NL195769508B01
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin