Welke vulling?

Er is erg veel keus in de vulling die tussen de lagen van de taart komt. Het zijn er 2 a 3 lagen afhankelijk van de hoogte van de taart. Veel van deze vullingen zijn ook gluten of lactose vrij en als dat niet zo is ga ik op zoek naar een recept om deze te maken.

Er is dus volop keus!

Het is ook mogelijk om inplaats van fondant of chocolade een creamchees of een botercreme met een smaakje en evt een kleurtje te gebruiken om de taart af te smeren. De zogenaamde naked cake.

Fruitvulling, evt met vers fruit

aardbeien, banaan, citroen, kersen, anannas, apple, peer, bosvruchten, mango.


Jam

aardbeien jam, abrikozen jam, kersen jam, roosvice jam, frambozen jam, bosvruchten jam, gember jam, bramen jam.


Bavarois

aarbeien, citroen, banaan, kersen, bosvruchten, mango, framboos, sinasappel, vanille, advocaat, chocolade, hazelnoot, bitterkoekjes, salted caramel, stracciatella, tiramisu

Botercreme

vanille, aardbeien, kersen, citroen, banaan, mango, bosvruchten, ananas, peer, chocolade, meringue

Banketbakkersroom

slagroom, zwitserseroom, room met een extra smaakje of jam er op.


©2018 Penny Kieft,  Nieuw Vennep, 0639784455 Kvk 73824704 Btw NL195769508B01
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin