Welke vulling?
Er is erg veel keus in de vulling die tussen de lagen van de taart komt. Het zijn er 2 a 3 lagen afhankelijk van de hoogte van de taart. Veel van deze vullingen zijn ook gluten of lactose vrij en als dat niet zo is ga ik op zoek naar een recept om deze te maken.
Er is dus volop keus!
Het is ook mogelijk om inplaats van fondant of chocolade een creamchees of een botercreme met een smaakje en evt een kleurtje te gebruiken om de taart af te smeren. De zogenaamde naked cake.
Fruitvulling, evt met vers fruit
aardbeien, banaan, citroen, kersen, anannas, apple, peer, bosvruchten, mango.
Jam
aardbeien jam, abrikozen jam, kersen jam, roosvice jam, frambozen jam, bosvruchten jam, gember jam, bramen jam.
Bavarois
aarbeien, citroen, banaan, kersen, bosvruchten, mango, framboos, sinasappel, vanille, advocaat, chocolade, hazelnoot, bitterkoekjes, salted caramel, stracciatella, tiramisu
Botercreme
vanille, aardbeien, kersen, citroen, banaan, mango, bosvruchten, ananas, peer, chocolade, meringue
Banketbakkersroom
slagroom, zwitserseroom, room met een extra smaakje of jam er op.